persianjk
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مثل هيچ چيز

+2
NedA
nader22001
6 مشترك

مثل هيچ چيز Empty مثل هيچ چيز

پست من طرف nader22001 16/9/2008, 19:35

من یک سری نرم افزار کاربردی دارم و دوست دارم که آنها را بین دوستانم به اشتراک بگذارم.
nader22001
nader22001
.
.

تعداد پستها : 168

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مثل هيچ چيز Empty رد: مثل هيچ چيز

پست من طرف NedA 17/9/2008, 10:55

خيلي ممنون هديه
NedA
NedA
admin
admin

تعداد پستها : 2687
آدرس پستي : neda_mi_61@yahoo.com

https://persianjk.forumfa.net

پست من طرف nader22001 17/9/2008, 23:40

سلام
پس از عرضه Word و Excel در آفیس 2007 ، یکی از مشکلاتی که برای کاربران پیش آمد عدم امکان باز نمودن فایلهای تولید شده از آفیس 2007 در نسخه های آفیس قبلی مانند 2003 و XP بود. به عنوان مثال شما در کامپیوتر شخصی خود آفیس 2007 نصب دارید و یک فایل Word با آن ایجاد میکنید ، سپس آن را روی فلش دیسک خود ریخته و به محل کار میبرید ، در سیستم محل کار آفیس 2003 نصب است ، در نتیجه امکان باز کردن فایل Word را ندارید. اما این موضوع نیز چاره ای دارد! در این ترفند قصد داریم به معرفی راهی ساده به وسیله ابزاری جانبی برای باز نمودن فایلهای آفیس 2007 در نسخه های قبلی آفیس بپردازیم.
برای اینکار:
شما نیازمند ابزاری ساده به نام docXConverter هستید.
به کمک این برنامه کم حجم شما میتوانید به سادگی فایل های Word و Excel تولید شده توسط آفیس 2007 را به فایلهای قابل اجرا در آفیس های قبلی تبدیل نمایید.
docXConverter ، نسخه 2.01 با حجم تنها 1.9 مگابایت از لینک زیر قابل دریافت است:
http://ifile.it/2hmtexv/docxconverter.rar
پس از دانلود نرم افزار کافی است فایل Docx و یا Xlsx خود به درون برنامه بکشید (Drag) .
برنامه ظرف مدت چند ثانیه یک فایل مشابه در جایی که فایلتان قرار دارد می سازد و بلافاصله آن را در Office فعلی شما اجرا می کند .
nader22001
nader22001
.
.

پست من طرف nader22001 17/9/2008, 23:43

سلام
همان طور که اطلاع دارید فایلهای ذخیره شده Office 2007 مایکروسافت دارای فرمت متفاوتی بوده و در نسخه های پیشین آفیس قابل بازگشایی و استفاده نیستند .
به طور مثال اگر یک سند word را در آفیس 2007 تهیه کرده باشید ، خواهید دید که فایل ذخیره شده شما دارای پسوند docx است که در نسخه های پیشین آفیس مثل Office 2003 قابل اجرا و بازگشایی و استفاده نیست .
شاید برایتان جالب باشد که مایکروسافت نرم افزار ویژه ای را در همین زمینه ارائه کرده است .
نرم افزار Microsoft Office Compatibility Pack ابزاری است که با نصب آن بر روی رایانه خود قابلیت اجرای فایلهای آفیس 2007 را به نسخه های پیشین آفیس خود می دهید .
کار خاصی لازم نیست کنید …. تنها کافی است پس از دانلود فایل مربوطه آن را نصب کنید .
زین پس فایلهای تهیه شده با آفیس 2007 را می توانید در آفیس 2003 خود نیز باز کرده و اقدام به ویرایشو یا ذخیره سازی کنید
همچنین می توانید فایلهای با فرمت آفیس 2007 تهیه کنید .
این فایل را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.

http://ifile.it/a2l8cnt/microsoft_office_compatibility_pack.rar
nader22001
nader22001
.
.

پست من طرف Abolqasem 18/9/2008, 02:17

برای من که خیلی جالب بود دست آقا نادر درد نکنه
Abolqasem
Abolqasem
.
.

تعداد پستها : 520
آدرس پستي : afatemi@gmail.com

پست من طرف nader22001 18/9/2008, 12:24

سلام
من دوست ندارم که در این قسمت تنها باشم.
شما عزیزان هم اگر نرم افزار کاربردی و جمع وجوری دارید لطفا بقیه رو بینصیب نگذارید.
ممنون
nader22001
nader22001
.
.

پست من طرف nader22001 18/9/2008, 12:32

سلام
حتما تا حالا خیلی اتفاق افتاده که خواسته باشید فایلی رو از دید دیگران مخفی کنید و یا دسترسی دیگران را به آن محدود کنید. برای این کار راه حل های زیادی وجود داره ولی هیچ کدام نمی تونه به خوبیه این نرم افزار باشه !!

ویژگی های جالب و منحصر به فرد نرم افزار :

- نصب راحت و سریع نرم افزار
- امکان قفل فایلها در حالات مختلف مانند Hidden و Read-Only
- امکان کاهش دسترسی به اینترنت
- امکان قفل نرم افزارهای خاص جهت جلوگیری از اجرای آنها
- امکان قفل کردن کامپیوتر در زمانهایی خاص
- امکان Screen Lock جهت قفل صفحه نمایش
- کاربری آسان و قابلیت بروز رسانی نرم افزار
- و ...

برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک نمائید

http://ifile.it/aximb89/pc_security_6.4.rar

حجم : 33.0KB
nader22001
nader22001
.
.

پست من طرف nader22001 18/9/2008, 12:41

سلام
برخی کاربران همیشه دسکتاپ سیستمشون ، شلوغه … مهمترین دلیلش هم استفاده کاربر از نرم افزارهای مختلف است .

از طرفی شما دوست دارید همه نرم افزارهای خود را بر روی دسکتاپ خود داشته باشید تا بتوانید به سرعت به آنها دسترسی پیدا کنید و از طرف دیگر این مسئله باعث میشه تا یک دسکتاپ شلوغ و به هم ریخته داشته باشید .

پس راه حل چیست ؟

پیشنهاد من استفاده از نرم افزار کوچک و کم حجم است با نام Aqua Dock که این مشکل را برایتان حل کرده و همچنین ظاهری زیبا به محیط ویندوزتان می بخشد .
با استفاده از این نرم افزار جالب می توانید یک نوار ابزار به دسکتاپ خود اضافه کنید که آیکونهای برنامه های مختلف را در آن قرار دهید .

شما می توانید تعداد زیادی آیکون به آن اضافه کنید در ظاهر این نوار بسیار کوچک به نظر می رسد . ولی کافی است ماوس را بر روی نوار ابزار ببرید و حرکت دهید خواهید دید که با حرکت ماوس بر روی هر برنامه آن آیکون بزرگتر شده و حال کافی است بر روی آن کلیک کنید تا بتوانید از نرم افزار استفاده کنید .

افکتهای مختلفی که هنگام کار با آن به چشم می خورد باعث میشه که هر کاربری از استفاده از آن لذت ببرد .

اضافه کردن نرم افزارها و همچنین حذف آیکون ها هم خیلی ساده است . برای اضافه کردن آیکون یک نرم افزار کافی است آیکون آن را با استفاده از ماوس به داخل این نوار بکشید (Drag) . همچنین برای حذف آیکونهای اضافه کافی است آیکون مورد نظر را با استفاده از ماوس به محیط دسکتاپ بکشانید ، خواهید دید که ایکون با افکت زیبایی حذف خواهد شد .

همچنین شما قادرید تا محل قرارگیری نوارAqua Dock را نیز تغییر دهید (بالا ، پایین ، راست یا چپ) .

همچنین نرم افزارهای در حال اجرا نیز با مثلث کوچکی که در کنار آیکون هر نرمافزار قرار دارد مشخص میشود

قابلیتهای کوچک و جالب دیگری نیز در Aqua Dock وجود دارد که پیشنهاد می کنم خودتان نصب کنید و آنها را کشف کنید !

http://ifile.it/d04j2zc/aqua.exe

حجم : 37.0KB
nader22001
nader22001
.
.

پست من طرف nader22001 1/10/2008, 02:09

با سلام
عجب استقبال گرمی از این قسمت شده است.
nader22001
nader22001
.
.

پست من طرف NedA 1/10/2008, 16:46

اتفاقا می تونه این بخش خیلی فعال باشه ولی من چون خیلی وارد نیستم دخالت نمی کنم

در ضمن من نتونستم از این برنامه ها رو اجرا کنم فکر می کنید مشکل چی ؟ تشكر
NedA
NedA
admin
admin

پست من طرف nader22001 2/10/2008, 00:58

با سلام خدمت میریت محترم سایت
کدام نرم افزار را نتوانستید اجرا کنید؟
nader22001
nader22001
.
.

پست من طرف NedA 2/10/2008, 02:24

nader22001 نوشته است:سلام
برخی کاربران همیشه دسکتاپ سیستمشون ، شلوغه … مهمترین دلیلش هم استفاده کاربر از نرم افزارهای مختلف است .

از طرفی شما دوست دارید همه نرم افزارهای خود را بر روی دسکتاپ خود داشته باشید تا بتوانید به سرعت به آنها دسترسی پیدا کنید و از طرف دیگر این مسئله باعث میشه تا یک دسکتاپ شلوغ و به هم ریخته داشته باشید .

پس راه حل چیست ؟

پیشنهاد من استفاده از نرم افزار کوچک و کم حجم است با نام Aqua Dock که این مشکل را برایتان حل کرده و همچنین ظاهری زیبا به محیط ویندوزتان می بخشد .
با استفاده از این نرم افزار جالب می توانید یک نوار ابزار به دسکتاپ خود اضافه کنید که آیکونهای برنامه های مختلف را در آن قرار دهید .

شما می توانید تعداد زیادی آیکون به آن اضافه کنید در ظاهر این نوار بسیار کوچک به نظر می رسد . ولی کافی است ماوس را بر روی نوار ابزار ببرید و حرکت دهید خواهید دید که با حرکت ماوس بر روی هر برنامه آن آیکون بزرگتر شده و حال کافی است بر روی آن کلیک کنید تا بتوانید از نرم افزار استفاده کنید .

افکتهای مختلفی که هنگام کار با آن به چشم می خورد باعث میشه که هر کاربری از استفاده از آن لذت ببرد .

اضافه کردن نرم افزارها و همچنین حذف آیکون ها هم خیلی ساده است . برای اضافه کردن آیکون یک نرم افزار کافی است آیکون آن را با استفاده از ماوس به داخل این نوار بکشید (Drag) . همچنین برای حذف آیکونهای اضافه کافی است آیکون مورد نظر را با استفاده از ماوس به محیط دسکتاپ بکشانید ، خواهید دید که ایکون با افکت زیبایی حذف خواهد شد .

همچنین شما قادرید تا محل قرارگیری نوارAqua Dock را نیز تغییر دهید (بالا ، پایین ، راست یا چپ) .

همچنین نرم افزارهای در حال اجرا نیز با مثلث کوچکی که در کنار آیکون هر نرمافزار قرار دارد مشخص میشود

قابلیتهای کوچک و جالب دیگری نیز در Aqua Dock وجود دارد که پیشنهاد می کنم خودتان نصب کنید و آنها را کشف کنید !

http://ifile.it/d04j2zc/aqua.exe

حجم : 37.0KB

ابن نتونستم یعنی دانلود کردم ولی نتونستم نصبش کنم یعنی نتونستم بازش کنم treeswing
NedA
NedA
admin
admin

پست من طرف nader22001 2/10/2008, 14:10

با سلام خدمت همگی
با عرض پوزش از همگی دوستان و تشکر از مدییت محترم سایت.
لینک مربوط به نرم افزار Aqua Dock خراب بود که اصلاح شد. شما عزیزان می توانید این نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید.
http://ifile.it/20k3mw7/aqua.exe
nader22001
nader22001
.
.

پست من طرف NedA 2/10/2008, 14:21

اقا نادر باز هم نشد يعني من فكر كنم براي باز كردن نياز به برنامه خاصي دارم
NedA
NedA
admin
admin

پست من طرف vahid 14/1/2009, 16:02

تا حد امکان سعی میکنم همکاری کنم
king
vahid
vahid
.
.

تعداد پستها : 118
آدرس پستي : vahid_k61@ymail.com

پست من طرف vahid 14/1/2009, 16:05

چند تا ترفند دارم میزارم امید وارم بدردتون بخوره
vahid
vahid
.
.

پست من طرف vahid 14/1/2009, 16:40

یکی از مشکلاتی که ممکن است برای بسیاری از SMSباز ها پیش آمده باشد ، ارسال SMS اشتباهی برای فرد دیگری است! بدین صورت که به فرض قصد دارید جوکی را برای یکی از دوستان خود ارسال کنید ، اما به دلیل شباهت نام دوستتان با رئیس شرکت و کنار هم قرار گرفتن نام این دو نفر در دفترچه تلفن گوشی ، جوک را برای رئیس خود ارسال کنید که طبعأ حالت خوبی به شما دست نخواهد داد چرا که پس از زدن دکمه SMS ، Send ارسال شده است و نمیتوان جلوی رسیدن آن را گرفت! اما در صورتی که اندکی فرز باشید به طریقی میتوان پس از ارسال SMS تا زمانی که هنوز به دست گیرنده نرسیده است ، جلوی SMS را در بین راه بگیرید ، به طوری که حتی پس از زدن دکمه Send نیز SMS به گیرنده نرسد و در بین راه متوقف شود.

این ترفند بر روی گوشی های نوکیا تست شده است در نتیجه روش آن بر روی این گوشی توضیح داده میشود ، اما امکان این کار در گوشی های دیگر نیز به روش هم شکل وجود دارد چرا که به سادگی میتوان SMS ارسال شده را متوقف کرد:

در صورتی که دکمه Send را زده اید ، ابتدا SMS شما به قسمت Outbox گوشی میرود ، در این مرحله ، SMS همچنان روی گوشی شماست و به شبکه ارسال نشده است و وضعیت آن Sending است. در نتیجه کافی است دکمه Power گوشی را زده و Switch off را انتخاب کنید تا گوشی کاملأ خاموش شود!
حال در صورتی که گوشی را مجددأ روشن کنید و به قسمت Messaging و Outbox بروید ، SMS خود را میبینید که به حالت Deferred درآمده (ترفندستان) ، یعنی برای ارسال به تعویق افتاده است و در آخرین مرحله متوقف شده و برای طرف مقابل ارسال نشده است.
حالا میتوانید با زدن دکمه SMS ، Options متوقف شده را با انتخاب Delete برای همیشه پاک کنید. یا حتی اگر دلتان خواست ، در زمان دیگری آن را با انتخاب Send مجددأ ارسال کنید.

سطح ترفند: مبتدی
vahid
vahid
.
.

پست من طرف vahid 14/1/2009, 16:41

در گوشی های سونی اریکسون قابلیت بسیار جالبی نهفته است که ما را بیشتر به یاد بنزین ذخیره شده در باک ماشین های پیشرفته می اندازد! حتمأ برای شما نیز پیش آمده است که قصد گرفتن تماس یا کار ضروری دیگری با گوشی خود دارید ، اما گوشی شما شارژ ندارد. این موارد راه چاری ای که به ذهن افراد میرسد استفاده از تلفن ثابت یا همگانی و حتی قرض گرفتن گوشی افراد دیگر است. اما اگر گوشی شما سونی اریکسون دست نگاه دارید ، چرا که گوشی شما یک شارژ مخفی نیز در خود ذخیره است که در لحظات اورژانسی فریادرس شما خواهد شد. در این ترفند نحوه روشن کردن گوشی با شارژ خالی را به شما معرفی خواهیم کرد.

بدین منظور:
پس از خاموش شدن گوشی و پس از آن که اطمینان پیدا کردید گوشی خالی از شارژ باتری دیگر به روش معمول روشن نخواهد شد (ترفندستان) ، کافی است:
کلید Power گوشی را به مدت 15 ثانیه نگه دارید.
پس از 15 ثانیه خواهید دید که گوشی شما روشن خواهد شد!
حالا میتوانید دکمه را رها کنید.
اکنون گوشی شما روشن شده است و میتوانید یک تا دو تماس کوچک اورژانسی با گوشی خود بگیرید.

این موضوع از ابتکارات شرکت سونی اریکسون است که در مواقع ضروری به کمک استفاده کنندگان این گوشی ها میاید.

سطح ترفند: مبتدی
vahid
vahid
.
.

پست من طرف vahid 14/1/2009, 16:50

هم اکنون قصد داریم به معرفی 2 ترفند بسیار جذاب برای افرادی که خودرو شخصی دارند بپردازیم! البته ترفندهایی مرتبط به سایت و مرتبط با ترفند موبایل! ترفند اول در خصوص دریافت خلافی خودرو از طریق SMS است. شما از طریق یک ارسال SMS ساده میتوانید مقدار جریمه ماشین و تعداد دفعات جریمه شدن پلاک خودرویی که مد نظرتان هست را دریافت کنید. دومین ترفند نیز در خصوص بحث داغ این روزهاست. شما میتوانید با ارسال یک SMS ، کارت سوخت خود را پیگیری نمایید. تمامي مالكان خودرو و موتورسيكلت براي آگاهي يافتن از آخرين وضعيت كارت هوشمند سوخت خودرو میتوانند تنها با یک SMS از وضعیت کارت خود مطلع شوند. در صورتی که اتومبیل دارید این ترفندهای متفاوت را به شما پیشنهاد میکنیم!

دریافت خلافی ماشین از طریق SMS

بدین منظور:
ابتدا پشت کارت ماشین خود را ملاحظه کنید. در پشت این کارت ، یک کد 17 رقمی به شکل عمودی حک شده است. این کد با IR شروع میشود.
اکنون شما میبایست این کد را به شماره 30005151 از طریق SMS ارسال کنید.
پس از چند لحظه مقدار جریمه ماشین و تعداد دفعات آن برای شما ارسال میشود.

--------------------------------------------------------------------------------

پیگیری کارت سوخت از طریق SMS

تمامی مالکان خودرو و موتورسیکلت برای آگاهی یافتن از آخرین وضعیت کارت هوشمند سوخت خودرو، کافی است شماره پلاک خودرو خود را از طریق ساختار ارائه شده توسط پیام کوتاه SMS به شماره 30005150 ارسال کنند و در صورتی که قالب و ساختار مشخص شده در نوشتن شماره پلاک در پیام کوتاه رعایت شود راهنما به طور خودکار در همان لحظه پاسخ خواهد داد.

* انواع پلاک‌ها

پلاک‌های ایران دارای دو قسمت شماره و عدد سریال است و برای ارسال پلاک، این دو قسمت به ترتیب در پیام کوتاه نوشته و بین آن‌ها خط تیره درج می‌شود.
عدد سریال - شماره پلاک

‌پلاک‌های لیزری و قدیمی دارای سه قسمت شماره، شهر سریال و عدد یا حرف سریال هستند. برای ارسال شماره پلاک، این سه قسمت به ترتیب در پیام کوتاه نوشته می‌شود و بین آن‌ها خط تیره درج می‌شود.
بعضی از پلاک‌ها نیز صرفاً دارای دو قسمت شماره و شهر سریالی هستند.

در روش نوشتن پلاک، ابتدا باید قسمت اول شماره پلاک‌ نوشته ‌‌شود. برای این کار ابتدا یک حرف لاتین برای تعیین نوع پلاک نوشته می‌شود که نشانه نوع پلاک مورد نظر در جدول شماره 1 منتشر شده است.
پس از نشانه نوع پلاک، شماره پلاک و حرف بین شماره‌ها نوشته می‌شود که برای هر یک از حروف یک حرف لاتین، انتخاب شده است که‌ نشانه معادل حرف لاتین در جدول شماره 2 منتشر شده است.
پس از نوشتن شماره‌های یاد شده باید شهر سریال پلاک نوشته شود که برای نوشتن شهر باید کد آن شهر را نوشت.
آخرین مرحله مربوط به نوشتن عدد (ترفندستان) و یا حرف سریال پلاک است که این کار نیز با نوشتن عین عدد انجام می‌شود که پس از ارسال این شماره‌ها بلافاصله ‌آخرین وضعیت کارت سوخت خودرو از طریق sms برای متقاضی ارسال می‌شود.
به عنوان مثال: پلاک ایران (شخصی) به شماره 345 ب 12 - ایران 67 به صورت I 12 B 345-67 و پلاک لیزری شخصی به شماره مشهد 345 ب 12 به صورت S12 B 345 - 0511 نوشته می‌شود.

جدول شماره 1 :
ردیف:1 | نوع پلاک: ایران | کاربری پلاک: شخصی، عمومی، دولتی و تاکسی | نشانه: L
ردیف:2 | نوع پلاک: لیزری | کاربری پلاک: شخصی (پلاک سفید) | نشانه: S
ردیف:4 | نوع پلاک: قدیمی | کاربری پلاک: دولتی (پلاک آبی) | نشانه: D

جدول شماره 2 :
حروف فارسی: الف | نشانه: A
حروف فارسی: ب | نشانه: B
حروف فارسی: ج | نشانه: J
حروف فارسی: د | نشانه: D
حروف فارسی: س | نشانه: S
حروف فارسی: ص | نشانه: C
حروف فارسی: ط | نشانه: @
حروف فارسی: ک | نشانه: K
حروف فارسی: ق | نشانه: G
حروف فارسی: م | نشانه: V1
حروف فارسی: ن | نشانه: N
حروف فارسی: و | نشانه: V
حروف فارسی: ه | نشانه: H
حروف فارسی: ی | نشانه: Y

سطح ترفند: پیشرفته
vahid
vahid
.
.

پست من طرف vahid 14/1/2009, 16:53

اگه بازم کسی در مورد هر چی ترفند خواست بهم خبر بده .
در زمینه ی موبایل
رجیستری
بازی
کامپوتر
سخت افراز
و هر چیز دیگر که لازم داشتین

بای
vahid
vahid
.
.

پست من طرف NedA 15/1/2009, 01:54

دستت درد نکنه وحید
NedA
NedA
admin
admin

پست من طرف omid1024 16/1/2009, 22:03

آقا نادر
دستت درد نکنه
omid1024
omid1024
.
.

تعداد پستها : 601
آدرس پستي : omid.k1024@Gmail.com

http://deyarebaghi.blogfa.com/

پست من طرف hamed 19/1/2009, 21:05

من هم دانشجوی com هستم و سعی میکنم کمکتون کنم.مرسی tabbazi
hamed
hamed
.
.

پست من طرف nader22001 22/8/2009, 02:28

با سلام به همگی
اگه درایوهاتون با double click باز نمیشه، اگه Folder Options در کامپیوترتون حذف شده، اگه یب غیر فعال شده، اگه امکان نشان دادن فایلها و فولدرهای مخفی غیر فعال شده و ...
محتويات فايل zip را بر روي كامپيوتر تان ذخيره كرده و fix.bat را اجرا كنيد اين ابزار ، داراي قابليتهاي زير است: • حذف اتوپلی و اتوران autorun autoplay از درایوها که باعث باز نشدن درایوها با دو بار كليك مي‌شود. همچنين با اجراي اين ابزار ، شما براي هميشه از دردسر ويروسهاي autorun و autoplay خلاصي خواهيد يافت. • باز گرداندن فولدر آپشنز Folder option repair • بازگرداندن TaskManager فعال کردن تسک منیجر • بازگرداندن Registry Editor regedit فعال کردن رجیستری • حذف بسياري از اثرات جانبي ويروس شعار نويس Malas Sality • فعال نمودن مجدد امكان نمايش فايلها و فولدرهاي مخفي show hidden files

http://www.4shared.com/file/126719193/f60f5052/virus-fix.html
nader22001
nader22001
.
.

پست من طرف nader22001 22/8/2009, 02:43

بسیاری از حافظه های جانبی مورد استفاده کاربران قرار می گیرد که Flash Disk ها و Cool Disk هایی که از طریق پورت USB به سیستم ها متصل می شوند به یکی از پر کاربردترین آن ها تبدیل شده است. این نوع دیسک ها دارای حجم های مختلفی برای حافظه و نگهداری اطلاعات می باشند که کاربران بسته به نوع نیاز خود حجم های مورد نظر را انتخاب می کنند. یکی از بزرگترین مشکلاتی که کاربران در هنگام استفاده از این نوع حافظه های جانبی به آن برخورد می کنند آلوده شدن این نوع حافظه ها می باشد. از آن جایی که این نوع حافظه ها بر روی چندین کامپیوتر مورد استفاده قرار می گیرد و بیشترین انگیزه کاربران برای استفاده از این نوع فایل ها در واقع انتقال فایل به سیستم های مختلف می باشد ، بنابراین امکان آلودگی این حافظه ها بسیار بالا می باشد.
USB Disk Security نام نرم افزاری برای حفاظت از حافظه های جانبی مختلف و کوچک نظیر USB drive, USB mass storage device, flash disk, flash memory card, ipod, removable storage media و ... می باشد. این نرم افزار با استفاده از تکنیک های قرار داده شده در آن و با چک کردن حافظه جانبی و انجام مقایسه ها ، در صورت وجود ویروس و برنامه مخرب بر روی حافظه مورد نظر کاربران را مطلع و اقدام به نابودی فایل مورد نظر میکند. از ویژگی های این نرم افزار بی نیازی به انجام عملیات بروز رسانی می باشد که بر خلاف دیگر برنامه های ضد ویروس می باشد. این نرم افزار محصولی از zbshareware International می باشد.

http://www.4shared.com/file/126722653/cf54f40a/USB_Disk_Security_50060.html
nader22001
nader22001
.
.

بازگشت به بالاي صفحه