++بحث هفته++""""سينما""""++بحث هفته++
+2
NedA
آفتاب
6 مشترك
persianjk :: گفتمان :: گفتگوی آ زاد
صفحه 1 از 2
صفحه 1 از 2 • 1, 2
++بحث هفته++""""سينما""""++بحث هفته++
بحث این هفته رو با موضوع سینما آغاز می کنیم
فیلم های در حال اکران
شرایط حال حاضرو گدشته ی سینمای ایران
سینمای جهان
و ............
فیلم های در حال اکران
شرایط حال حاضرو گدشته ی سینمای ایران
سینمای جهان
و ............
آفتاب- مدير ارشد
- تعداد پستها : 2501
رد: ++بحث هفته++""""سينما""""++بحث هفته++
فكر كنم فيلمي كه الان همه در موردش حرف مي زنن فيلم ، اخراجي هاي 2 هست
كسي اين فيلمو ديده ؟
نويد كه مي گفت خيلي بيخوده
كسي اين فيلمو ديده ؟
نويد كه مي گفت خيلي بيخوده
الان که فیلم جدید پاتو زمین نذار روی پرده ها (البه دیگه پرده قدیمی شده) هستش
دیدینش یا نه؟؟
دیدینش یا نه؟؟
behnam al- مدير بخش تفريحي
- تعداد پستها : 2272
والا اگه بیخود بود 7 میلیارد یا بیشتر فروش نمیکرد
حتما یه جذابیت هایی داشته.
البته به سلیقه افراد هم بستگی داره
حتما یه جذابیت هایی داشته.
البته به سلیقه افراد هم بستگی داره
اره بستگي داره ولي بيشتر به خاطر اخراجي هاي يك فروش كرد
گرچه من اصلا از اون اولي هم خوشم نيومد
تو اين چند سال فيلمي ساخته نشد كه واقعا ارزش ديدن داشته باشه
گرچه من اصلا از اون اولي هم خوشم نيومد
تو اين چند سال فيلمي ساخته نشد كه واقعا ارزش ديدن داشته باشه
فیلم چارچنگولی خیلی خنده داره فکر کنم الان سیدیش میاد و مربوط به چند ماه پیشه
Nima- .
- تعداد پستها : 2703
آره خنده داره
من که بدم نیومد
من که بدم نیومد
فکر می کنین دلیل فروش و یا عدم فروش یه فیلم چی می تونه باشه
توی جامعه الان ما بیشتر به چه فیلم هایی بها داده می شه؟
شخص شما به چه فیلم هایی علاقه دارین؟
توی جامعه الان ما بیشتر به چه فیلم هایی بها داده می شه؟
شخص شما به چه فیلم هایی علاقه دارین؟
آفتاب- مدير ارشد
من كه فكر مي كنم فقط لازم يه شايعه سازي كني
حالا اين شايعه هر چي مي خواهد باشه بخصوص اگه يه مقدار سياسي هم باشه
ديگه همه مي رن فيلمو مي بينن
من كه فكر مي كنم فقط لازم يه شايعه سازي كني
دقیقا همینی که ندا میگه
مثال بارز همین اخراجی ها
حالا سیدیش اومده یا نه؟؟
مثال بارز همین اخراجی ها
حالا سیدیش اومده یا نه؟؟
سي دي چارچنگولي رو من ديدم
ولي اخراجي هارو نه هنوز
البته چارچنگولي رو كامل نتونستم نگاه كنم تا نظر بدم
ولي اخراجي هارو نه هنوز
البته چارچنگولي رو كامل نتونستم نگاه كنم تا نظر بدم
خوش به حالتون بابا که وقت سینما رفتنم شما دارین
من که حتی یادمم نمی یاد که اخرین بار کی رفتم سینما
ولی سی دی هاشون برسه کلوپ میبیم
در کل نسبت به قبلا که مضمون همه فیلمها ایرانی
ازدواج بود الان بهتر شده
من که حتی یادمم نمی یاد که اخرین بار کی رفتم سینما
ولی سی دی هاشون برسه کلوپ میبیم
در کل نسبت به قبلا که مضمون همه فیلمها ایرانی
ازدواج بود الان بهتر شده
Mohammad- .
- تعداد پستها : 1341
این که همش شد درباره ی سینمای ایران
نطرتون درمورد سینمای خارجی چیه؟
نطرتون درمورد سینمای خارجی چیه؟
آفتاب- مدير ارشد
فيلم چارچنگولي يه جوراي ميشه گفت موضوع جديدتري داره نسبت به فيلم هاي كه ساخته شده
تا حالا كه همش فيلم ها تو مايه عشق و عاشقي و نامردي بوده
تا حالا كه همش فيلم ها تو مايه عشق و عاشقي و نامردي بوده
حالا من امروز فقط به خاطر این بحث میرم سینما و بعدش هر فیلمی رو که دیدم میام نظرمو اعلام می کنم
آفتاب- مدير ارشد
کی میگه پتروس دهقان مرده؟؟
ولي قبل از انقلاب فيلم مي ساختن الان هم فيلم مي سازن
بعضي فيلم هاي قبل از انقلاب هر چندبار هم كه نگاه كني باز هم دوست داري نگاه كني الان كه يه بار نديده بدت مياد چه برسه يه بار ديگه ببيني
بعضي فيلم هاي قبل از انقلاب هر چندبار هم كه نگاه كني باز هم دوست داري نگاه كني الان كه يه بار نديده بدت مياد چه برسه يه بار ديگه ببيني
به نطر من قشنگی فیلم های قبل از انقلاب (یا همون فیلم فارسی) در سادگی و بی شیله پیله بودن و روان بودن فیلمه
ولی خوب الان فرق کرده
الان من خودم دوست دارم فیلمی رو ببینم که تا لحطه ی آخرش ندونم چی می شه .
ولی خوب الان فرق کرده
الان من خودم دوست دارم فیلمی رو ببینم که تا لحطه ی آخرش ندونم چی می شه .
آفتاب- مدير ارشد
::اخراجىها 15هزار تومان::
به گزارش فارس و به نقل از منابع اينترنتي، نسخه قاچاق اخراجى ها2 در پى ارسال اين فيلم به يكى از دستگاهها كپى و به طور غير قانوني منتشر شده است.
براساس اين گزارش، اين نسخه كه با كيفيتى فاقد استاندارد و داراى زيرنويس است به سرعت در شبكه قاچاق در حال توزيع است و با قيمتهاى گزاف در بين شهروندان دست به دست مى شود.
هم اكنون در بازار قاچاق دى وى دى اخراجى ها2 با قيمتى بين 10 تا 15 هزار تومان و نسخه وى سى دى آن به قيمتى تا سقف 5 هزار تومان در حال فروش است.
درحالى از روز گذشته نسخه قاچاق اخراجى ها2 وارد بازار شده كه نسخه ويديويى اخراجى ها2 بزودى وارد شبكه نمايش خانگى خواهد شد.
به گزارش فارس و به نقل از منابع اينترنتي، نسخه قاچاق اخراجى ها2 در پى ارسال اين فيلم به يكى از دستگاهها كپى و به طور غير قانوني منتشر شده است.
براساس اين گزارش، اين نسخه كه با كيفيتى فاقد استاندارد و داراى زيرنويس است به سرعت در شبكه قاچاق در حال توزيع است و با قيمتهاى گزاف در بين شهروندان دست به دست مى شود.
هم اكنون در بازار قاچاق دى وى دى اخراجى ها2 با قيمتى بين 10 تا 15 هزار تومان و نسخه وى سى دى آن به قيمتى تا سقف 5 هزار تومان در حال فروش است.
درحالى از روز گذشته نسخه قاچاق اخراجى ها2 وارد بازار شده كه نسخه ويديويى اخراجى ها2 بزودى وارد شبكه نمايش خانگى خواهد شد.
واااااااااااااااااااا
مردم دیووونه شدن؟
خوب برن سینما با 2000 تومن ببینن
واقعا حیف پول
من اگه دیروز توی رودرواسی گیر نکرده بودم عمرا وقتم رو بابت این فیلم مزخرف تلف نمی کردم
مردم دیووونه شدن؟
خوب برن سینما با 2000 تومن ببینن
واقعا حیف پول
من اگه دیروز توی رودرواسی گیر نکرده بودم عمرا وقتم رو بابت این فیلم مزخرف تلف نمی کردم
آفتاب- مدير ارشد
::کناره گیری زليخا از بازیگری::
به گزارش سرویس فرهنگی جهان ، کتايون رياحي بازيگر سينما و تئاتر که در آخرين اثر خود در نقش زليخا در سريال حضرت يوسف (ع) به ايفاي نقش پرداخته بود طي يادداشتي از عرصه هنر خداحافظي کرد.
وي در نامهي خود نوشته است؛
گاهي اوقات زندگي طوريه که آدم نون امروز را واسه شکم فرداش نمي خواد ،
اونوقته که روياهاي آدم به تعويق مي افته.
گاهي اوقات آدم از سرنوشت ، رو دست خوبي مي خوره ، که فکر مي کنه داره تصميم مي گيره
اونوقته که آدم ادعاهايي مي کنه ، که تو رو دربايستي انجامش گير مي افته.
گاهي اوقات آدم از آرزوهاش جا مي مونه.
گاهي اوقات آدم مي خواد بازي کنه ، بازيگر مي شه.
گاهي اوقات داره مي خنده وقتي تو دلش خونه ، گاهي گريه مي کنه و قتي داره از زور خنده مي ميره.
گاهي اوقات شوخي شوخي همه چيز جدي مي شه.
گاهي اوقات آدم وقتي زياد مي خواد کم مي ياره ، گاهي وقتي کم مي ياره زياد مي خواد.
گاهي اوقات با ترس و لرز بر مي گرده به پشت سرش نگاه کنه ، مي بينه چه شجاعتي
گاهي اوقات با شجاعت مي تونه ترساشو نگاه کنه.
گاهي اوقات آدم به دنبال خوشبختي ، زندگي را گم مي کنه ، گاهي هم با انتظار زندگي را معنا مي کنه.
گاهي اوقات آدم براي پيدا کردن يه گنج الکي ، گوهر خودشو گم مي کنه ، گاهي هم گوهر حقيقت را پيدا مي کنه .
گويا زمان برآورده شدن آرزوي من و پسرم فرا رسيده و لازم است که زائر سرزمين قصه، راهي شود . اينک که عازم سفرم ، سفري به ديگر سوي زندگي ، بر خود لازم مي دانم تا از دوستانم و استادانم که آنقدر به من نزديک بودند که در من بودند ، تشکر کنم ؛ پروانه ماهان ، زهرا عروس خوب پدر سالار ، خانم بس ، فاطمه ملاصدرا ، فخرالزمان ، مهين مشرقي ، تارا ، ثريا اردلان .... و زليخاي عاشق. گر چه همه اين عزيزانم عاشق بودند ولي عشق زليخا خود يک معجزه بود.
اين زنان و تنها دوستان نازنينم گاهي تشويقکي شدند و اگر تنبيه نشدند ، خدا را شکر ،که البته باور نمي کنم بازيگر زني در جهان باشد که شماتت ، تحقير و تنبيه نشود. اما همواره بزرگترين مشوقم مردم بودند با مهر آريائيشان و ايمان به خدا.
بسيار بسيار مفتخرم که در تمام طول زندگي بازيگري ام ، تنها و تنها يک حامي داشتم و به قول J سينمايي آنان که با کمان حلاجي پنبه ام را زدند ، خواسته يا ناخواسته به دنبال چيزي بودند که سهم من وراي آن بود.
در طول بيش از دو دهه هرگز افتتاحيه و اختتاميه جشنواره فجر را نديدم . کارت دعوت به دستم نرسيد! و خلاصه به قول ولتر؛خدايا مرا از شر دوستانم در امان بدار، خود با دشمنانم مي دانم چه کنم!
در مقطعي که سينما را جايگاهي شايسته براي خود نمي ديدم ، تلويزيون پايگاهي شد تا مهرم را با مردم مهربان تقسيم کنم .
و باز به قول حافظ ؛" کيمياي سعادت رفيق بود رفيق " ، رفقايي که همچنان هستند و من قدردانشان و آنان که رفتند خدا به همراهشان . و اما اين همه تنهايي ،برکت بود براي خلوت انس و اين که ؛ " يدالله فوق ايديهم " ، که ترجمه سينمايي آن مي شود : براستي خدا بزرگ ترين کارگردان است.
آنچه مي بايست از جادوي سينما و بازيگري بياموزم ،آموختم تا شايد ره توشه اي براي نوشتن باشد و در پي تجلي معجزه عاشقانه زليخا در زندگي ام . اينک برآنم تا با اعجاز کلمات ،پيوندي ديگر با شما نه از جنس نقش آفريني بلکه با آفرينش نقش داشته باشم.
اراده امروز من براي نوشتن ، گويا مجالي براي بازيگري نخواهد گذاشت ، اما بايد ديد اراده خدا چه تقديري برايم رقم خواهد زد.باشد که از اين آزمون سربلند و دست پر بيرون آيم .
به گزارش سرویس فرهنگی جهان ، کتايون رياحي بازيگر سينما و تئاتر که در آخرين اثر خود در نقش زليخا در سريال حضرت يوسف (ع) به ايفاي نقش پرداخته بود طي يادداشتي از عرصه هنر خداحافظي کرد.
وي در نامهي خود نوشته است؛
گاهي اوقات زندگي طوريه که آدم نون امروز را واسه شکم فرداش نمي خواد ،
اونوقته که روياهاي آدم به تعويق مي افته.
گاهي اوقات آدم از سرنوشت ، رو دست خوبي مي خوره ، که فکر مي کنه داره تصميم مي گيره
اونوقته که آدم ادعاهايي مي کنه ، که تو رو دربايستي انجامش گير مي افته.
گاهي اوقات آدم از آرزوهاش جا مي مونه.
گاهي اوقات آدم مي خواد بازي کنه ، بازيگر مي شه.
گاهي اوقات داره مي خنده وقتي تو دلش خونه ، گاهي گريه مي کنه و قتي داره از زور خنده مي ميره.
گاهي اوقات شوخي شوخي همه چيز جدي مي شه.
گاهي اوقات آدم وقتي زياد مي خواد کم مي ياره ، گاهي وقتي کم مي ياره زياد مي خواد.
گاهي اوقات با ترس و لرز بر مي گرده به پشت سرش نگاه کنه ، مي بينه چه شجاعتي
گاهي اوقات با شجاعت مي تونه ترساشو نگاه کنه.
گاهي اوقات آدم به دنبال خوشبختي ، زندگي را گم مي کنه ، گاهي هم با انتظار زندگي را معنا مي کنه.
گاهي اوقات آدم براي پيدا کردن يه گنج الکي ، گوهر خودشو گم مي کنه ، گاهي هم گوهر حقيقت را پيدا مي کنه .
گويا زمان برآورده شدن آرزوي من و پسرم فرا رسيده و لازم است که زائر سرزمين قصه، راهي شود . اينک که عازم سفرم ، سفري به ديگر سوي زندگي ، بر خود لازم مي دانم تا از دوستانم و استادانم که آنقدر به من نزديک بودند که در من بودند ، تشکر کنم ؛ پروانه ماهان ، زهرا عروس خوب پدر سالار ، خانم بس ، فاطمه ملاصدرا ، فخرالزمان ، مهين مشرقي ، تارا ، ثريا اردلان .... و زليخاي عاشق. گر چه همه اين عزيزانم عاشق بودند ولي عشق زليخا خود يک معجزه بود.
اين زنان و تنها دوستان نازنينم گاهي تشويقکي شدند و اگر تنبيه نشدند ، خدا را شکر ،که البته باور نمي کنم بازيگر زني در جهان باشد که شماتت ، تحقير و تنبيه نشود. اما همواره بزرگترين مشوقم مردم بودند با مهر آريائيشان و ايمان به خدا.
بسيار بسيار مفتخرم که در تمام طول زندگي بازيگري ام ، تنها و تنها يک حامي داشتم و به قول J سينمايي آنان که با کمان حلاجي پنبه ام را زدند ، خواسته يا ناخواسته به دنبال چيزي بودند که سهم من وراي آن بود.
در طول بيش از دو دهه هرگز افتتاحيه و اختتاميه جشنواره فجر را نديدم . کارت دعوت به دستم نرسيد! و خلاصه به قول ولتر؛خدايا مرا از شر دوستانم در امان بدار، خود با دشمنانم مي دانم چه کنم!
در مقطعي که سينما را جايگاهي شايسته براي خود نمي ديدم ، تلويزيون پايگاهي شد تا مهرم را با مردم مهربان تقسيم کنم .
و باز به قول حافظ ؛" کيمياي سعادت رفيق بود رفيق " ، رفقايي که همچنان هستند و من قدردانشان و آنان که رفتند خدا به همراهشان . و اما اين همه تنهايي ،برکت بود براي خلوت انس و اين که ؛ " يدالله فوق ايديهم " ، که ترجمه سينمايي آن مي شود : براستي خدا بزرگ ترين کارگردان است.
آنچه مي بايست از جادوي سينما و بازيگري بياموزم ،آموختم تا شايد ره توشه اي براي نوشتن باشد و در پي تجلي معجزه عاشقانه زليخا در زندگي ام . اينک برآنم تا با اعجاز کلمات ،پيوندي ديگر با شما نه از جنس نقش آفريني بلکه با آفرينش نقش داشته باشم.
اراده امروز من براي نوشتن ، گويا مجالي براي بازيگري نخواهد گذاشت ، اما بايد ديد اراده خدا چه تقديري برايم رقم خواهد زد.باشد که از اين آزمون سربلند و دست پر بيرون آيم .
صفحه 1 از 2 • 1, 2
persianjk :: گفتمان :: گفتگوی آ زاد
صفحه 1 از 2