کلاس املا
3 مشترك
persianjk :: ادبيات فارسي :: ساير مطالب
صفحه 1 از 1
کلاس املا
توی پست ها یه چیزی خیلی توجهمو جلب می کنه
اون هم غلط های املایی توی نوشته هاست
از اونجایی که توی محیط کار و دانشگاه ، نوشتار خیلی مهمه، همه ی شماها قراره آینده سازان این مملکت باشین از این به بعد غلط های املایی هم دیگه رو اینجا بنویسم
تا هم دیکته مون بهتر بشه و هم دور هم یه کم خندیده باشیم
تبصره 1 : تا دو روز بهتون وقت می دم که این تاپیک رو ببینین و بهش پی ببرین که وقتی از شنبه شروع کردم به غلط املایی گرفتن ، هی زیر برگه هاتون نامه ننویسین که ما درس نخوندیم
تبصره 2 : غلط های املایی اینجا نوشته می شه ، و چنانچه کسی بعدش بره پستش رو ادیت کنه ، تاریخ و زمان ویرایش پست زیر پستش نوشته می شه و این امر به منزله ی تقلب بوده و نمره ی فرد در کارنامه صفر محسوب می شود
اون هم غلط های املایی توی نوشته هاست
از اونجایی که توی محیط کار و دانشگاه ، نوشتار خیلی مهمه، همه ی شماها قراره آینده سازان این مملکت باشین از این به بعد غلط های املایی هم دیگه رو اینجا بنویسم
تا هم دیکته مون بهتر بشه و هم دور هم یه کم خندیده باشیم
تبصره 1 : تا دو روز بهتون وقت می دم که این تاپیک رو ببینین و بهش پی ببرین که وقتی از شنبه شروع کردم به غلط املایی گرفتن ، هی زیر برگه هاتون نامه ننویسین که ما درس نخوندیم
تبصره 2 : غلط های املایی اینجا نوشته می شه ، و چنانچه کسی بعدش بره پستش رو ادیت کنه ، تاریخ و زمان ویرایش پست زیر پستش نوشته می شه و این امر به منزله ی تقلب بوده و نمره ی فرد در کارنامه صفر محسوب می شود
آفتاب- مدير ارشد
- تعداد پستها : 2501
رد: کلاس املا
ایولا آفتاب خانوم بعضی وقتا یه چشمه هایی میای ها
آره منم موافقم آخه املام رو با تبصره پاس کردم
آره منم موافقم آخه املام رو با تبصره پاس کردم
behnam al- مدير بخش تفريحي
- تعداد پستها : 2272
اولین غلط دیکته رو از نصیر گرفتم
نصیر جان مرتاض درسته نه مرتاز
نصیر جان مرتاض درسته نه مرتاز
آفتاب- مدير ارشد
قبول دارم من تو فارسی و عربی بی سواد بودم هیچوقت هم نمی خوندمشون همیشه به یاری دوستان پاس می کردم (نمره الف). ولی تو ریاضی نمی تونی از من سوتی بگیری.
یادش بخیر چه کارایی که نمی کردیم سر کلاس فارسی. دیکته ها رو هم که همیشه امین رضایی می گفت !!!
یادش بخیر چه کارایی که نمی کردیم سر کلاس فارسی. دیکته ها رو هم که همیشه امین رضایی می گفت !!!
این آقا نصیر املا رو با تبصره میومده بالا
بهنام با تبصره نه
دبيرستان رو معلم ادبيات وزبان فارسي هميشه نمره مي داد بيست. با بابام آشنا بود
ولي سر جلسه امتحان هم از بچه هاي همكلاسي عزيز كمك مي گرفتم.
دبيرستان رو معلم ادبيات وزبان فارسي هميشه نمره مي داد بيست. با بابام آشنا بود
ولي سر جلسه امتحان هم از بچه هاي همكلاسي عزيز كمك مي گرفتم.
من منظورم راهنمایی بود
یادت رفته سال سوم راهنمایی رو با ...
یادت رفته سال سوم راهنمایی رو با ...
زبان هوری نامی قراردادی است که به زبان هوریها -که در ۲۳۰۰ (پیش از میلاد) به میانرودان اندرشدند و تا ۱۰۰۰ (پیش از میلاد) ناپدید شدند- گفته میشود. هوری زبان پادشاهی میتانی در شمال میانرودان بود. انگاشته میشود که خاستگاه این زبان زیستگاههای هوریان در سوریه کنونی بوده باشد.
خویشاوندان زبانی
این زبان یک زبان پیوندی است که همراه با زبان اورارتویی خانواده زبانی هورواورارتویی را میسازند. زبان ارمنی از این خانواده وامواژههای بسیاری دارد که نشان از ارتباط زبانی دیرپای این زبان با هوری و هورواورارتویی دارد. برخی پژوهشگران بر این باورند که هوری همانندیهایی با زبانهای شمال شرقی قفقاز دارد و بنابراین این زبان را در خانواده زبانهای آلارودی جامیدهند.
نوشتن
هوریها خط میخی اکدی را نزدیک به ۲۰۰۰ پیش از میلاد برای نوشتن زبانشان پذیرفتند. نوشتههای هوری یافتشده تاکنون اندکند. هوریها همچنین گرایش به سود بردن از خط نمادین سومری داشتند که تلفظ هوری آن واژگان امروز آشکار نیست. از اینرو آگاهی از زبان هوری هنوز کامل نیست.
ادب هوری
نوشتههای به زبان هوری تاکنون در خاتوشا،اوگاریت و شاپینووا یافت شدهاند. یکی از بلندترین نامههای عمارنه نامهای است که توشراتتا پادشاه میتانی به آمنهوتپ سوم فرعون مصر باستان نوشته است. کهنترین نشانه از موسیقی در نوشتههای هوری یافته شده در اوگاریت دیده شده است.
زبان هوری بر زبان سامیای که در قطنه در شمال سوریه کنونی و بر زبان هیتی به ویژه در لهجه شاپینووایی آن اثرگذارد.
انگارههایی درباره زبان هوری
برخی پژوهشگران بر این باورند که زبان هوری در زبان سوبارتویی و به عنوان زیرلایه این زبان تحلیل رفته است.
خویشاوندان زبانی
این زبان یک زبان پیوندی است که همراه با زبان اورارتویی خانواده زبانی هورواورارتویی را میسازند. زبان ارمنی از این خانواده وامواژههای بسیاری دارد که نشان از ارتباط زبانی دیرپای این زبان با هوری و هورواورارتویی دارد. برخی پژوهشگران بر این باورند که هوری همانندیهایی با زبانهای شمال شرقی قفقاز دارد و بنابراین این زبان را در خانواده زبانهای آلارودی جامیدهند.
نوشتن
هوریها خط میخی اکدی را نزدیک به ۲۰۰۰ پیش از میلاد برای نوشتن زبانشان پذیرفتند. نوشتههای هوری یافتشده تاکنون اندکند. هوریها همچنین گرایش به سود بردن از خط نمادین سومری داشتند که تلفظ هوری آن واژگان امروز آشکار نیست. از اینرو آگاهی از زبان هوری هنوز کامل نیست.
ادب هوری
نوشتههای به زبان هوری تاکنون در خاتوشا،اوگاریت و شاپینووا یافت شدهاند. یکی از بلندترین نامههای عمارنه نامهای است که توشراتتا پادشاه میتانی به آمنهوتپ سوم فرعون مصر باستان نوشته است. کهنترین نشانه از موسیقی در نوشتههای هوری یافته شده در اوگاریت دیده شده است.
زبان هوری بر زبان سامیای که در قطنه در شمال سوریه کنونی و بر زبان هیتی به ویژه در لهجه شاپینووایی آن اثرگذارد.
انگارههایی درباره زبان هوری
برخی پژوهشگران بر این باورند که زبان هوری در زبان سوبارتویی و به عنوان زیرلایه این زبان تحلیل رفته است.
آفتاب- مدير ارشد
حوری : فرشتگان زن در بهشت
آفتاب- مدير ارشد
بهنام در صفحه102 از پائینی سوال بپرس به بالایی جواب بده نوشته است
پس نچسب تا ببینم بهش میرسی یا نه.(هوری و جوی عسل و ....)
پس نچسب تا ببینم بهش میرسی یا نه.(هوری و جوی عسل و ....)
ببخشید سوتی دادم
انسان جایز الخطاست و هر خلافی دلش بخواد میکنه و آخرش هم یه توبه ....
انسان جایز الخطاست و هر خلافی دلش بخواد میکنه و آخرش هم یه توبه ....
مگه من چی نوشتم ؟؟
چرا خالی میبندی؟؟
جو .... رو تو هم اثر گذاشته ها داری دورغ گو میشی ها
حواستو بیشتر جمع کن
جو .... رو تو هم اثر گذاشته ها داری دورغ گو میشی ها
حواستو بیشتر جمع کن
بهنام جان اگه پست اول رو بخونی می بینی که گفتم ویرایش پست به منزله ی تقلب محسوب می شود
تاریخ و ساعت ویرایش پستت که زیر پستت موجوده گواه بر این امر می باشد
تاریخ و ساعت ویرایش پستت که زیر پستت موجوده گواه بر این امر می باشد
آفتاب- مدير ارشد
من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم
آقا حکم مارو صادر کنید(در ضمن من که نه ساعتی نه تعداد ویرایش میبینم)
ولی بگم که اشتباه انگشتی بوده نه سوادی
آقا حکم مارو صادر کنید(در ضمن من که نه ساعتی نه تعداد ویرایش میبینم)
ولی بگم که اشتباه انگشتی بوده نه سوادی
مممممممممممممم
خانـــــــــــــــــــــــــــــوم ببین این داره من و اغفال میکنه
حالا اومدیم برکنارش کردیم چی گیر تو میاد؟؟
غیر از اینکه یه فرد فعال که به خاطر اینترنت مفت محل کارش رو نابود میکنیم ؟؟
خانـــــــــــــــــــــــــــــوم ببین این داره من و اغفال میکنه
حالا اومدیم برکنارش کردیم چی گیر تو میاد؟؟
غیر از اینکه یه فرد فعال که به خاطر اینترنت مفت محل کارش رو نابود میکنیم ؟؟
persianjk :: ادبيات فارسي :: ساير مطالب
صفحه 1 از 1