persianjk
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جذاب ترين مرد دنيا

2 مشترك

جذاب ترين مرد دنيا Empty جذاب ترين مرد دنيا

پست من طرف NedA 9/3/2009, 15:13

جذاب ترين مرد دنيا Showimage
جانی دِپ با پشت سر گذاشتن جرج كلونی 47 ساله و جیك گیلنهال 27 ساله،‌ به عنوان جذابترین فرد این لیست 100 نفری انتخاب شده و جرج و جیك به ترتیب در رده دوم و سوم قرار گرفتند.

جذاب ترين مرد دنيا Johnny-depp

جذاب ترين مرد دنيا George_clooney400

جذاب ترين مرد دنيا Jake_gyllenhaal_wallpaper_01

سردبیر مجله " كازموپولیتن‌ "، می‌گوید جانی دپ و جرج كلونی انسان‌های خوشبختی هستند، چون هر چقدر سنشان بیشتر می‌شود، جذابتر می‌شوند. بین ده نفر اول این لیست، تنها سه ستاره زیر سی سال وجود دارند، گیلنهال، جاستین تیمبرلیك و جیمز مك اووی.
مسن‌ترین فرد این لیست، پیرس برسنان 55 ساله - بازیگر جیمز باند – است.
25 فرد اول این لیست بازیگر هستند به جز دیوید بكهام كه همه می‌دانیم فوتبالیست است.

دنیل گریگ (40)، براد پیت (44)‌، جیمز مك آووی (29)، ‌جاستین تیمبرلیك (27)، ویل اسمیت (40)،‌دیوید بكام(33) ، وینورث میلر(36) ،‌كریستین بیل (34)،‌ جاناتان میرز(31)، اشتون كوچر(30)، ‌درمونت الیری (35)، دیوید تنت (37)،‌ پاتری دمپسی (42) ،‌كلایو اون (44‌)،پیرس برسنان (55) ،‌مارك رانسون (33‌) ،‌گوردون رامسی ( 41) ،‌راسل برند ( 33 ) ،‌فارل ویلیامز(35) ،‌رایان رینولدز(31) و الیور مارتینز( 42) به ترتیب در رده چهارم تا بیست و پنجم جای می گیرند.
ضمن اینكه اعداد داخل پرانتز، سن شركت كنندگان را نشان می‌دهد.
NedA
NedA
admin
admin

تعداد پستها : 2687
آدرس پستي : neda_mi_61@yahoo.com

https://persianjk.forumfa.net

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

جذاب ترين مرد دنيا Empty رد: جذاب ترين مرد دنيا

پست من طرف آفتاب 7/4/2009, 13:59

آخجوووووووووووووووووون
من عاشق جانی دپ هستم love love