تناسخ روح وجود دارد؟
+3
sghlsina
omid1024
Rahroo
7 مشترك
persianjk :: گفتمان :: گفتگوی آ زاد
صفحه 2 از 2
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: تناسخ روح وجود دارد؟
خوب حسین جان به نظر شما دلایل پذیرش این موضوع چیست ؟مثلاً از نظر عقلی یا احساس درونی یا اینکه هر چیز دیگری میشه نظرتان را بیشتر توضیح بدید
Rahroo- مدير مشاور
- تعداد پستها : 552
البته خلیل جان من زیاد در این مورد اطلاعات ندارم ولی بعضی ها به این باورند که انسان 7 کالبد داره
مثلا روح یه نفر از اعتیاد گریزان هست می تونیم بگیم که شاید توی کالبد قبلیش از اعتیاد چیز خوبی در ذهنش نبوده یا هر چیز دیگه ای میشه باشه
مثلا روح یه نفر از اعتیاد گریزان هست می تونیم بگیم که شاید توی کالبد قبلیش از اعتیاد چیز خوبی در ذهنش نبوده یا هر چیز دیگه ای میشه باشه
ممنون حسین جان اما من منظورم اطلاعات موجود نبود میخواستم بدانم نظر شخصی خودتان چیه ؟و چه احساسی در مورد تناسخ دارید ؟میخوام بدونم منطق شما در این باره چیه
Rahroo- مدير مشاور
با اجازه
منم می خوام وارد بحث بشم من که می گم تناسخ وجود داره و هیچ دلیلی جز این نمیتونه برای زندگی کردن تو این دنیا و عدل الهی باشه .
من از بچگی به این موضوع فکر می کردم و می ترسیدم با کسی درمیون بزارم ولی بعدها دیدم این خودش یه بحث مفصل و فلسفیه که از پیش از سقراط و افلاطون دربارش حرف می زدن.
مولوی اشعار خیلی جالبی داره که نشون می ده این عارف بزرگ به تناسخ اعتقاد داشته .
منم می خوام وارد بحث بشم من که می گم تناسخ وجود داره و هیچ دلیلی جز این نمیتونه برای زندگی کردن تو این دنیا و عدل الهی باشه .
من از بچگی به این موضوع فکر می کردم و می ترسیدم با کسی درمیون بزارم ولی بعدها دیدم این خودش یه بحث مفصل و فلسفیه که از پیش از سقراط و افلاطون دربارش حرف می زدن.
مولوی اشعار خیلی جالبی داره که نشون می ده این عارف بزرگ به تناسخ اعتقاد داشته .
Abolqasem- .
- تعداد پستها : 520
آدرس پستي : afatemi@gmail.com
خوبه ابوالقاسم جان بیشتر توضیح بدید نظر شخصی خودتان ودلایل قبول آن را بگید لطفا
Rahroo- مدير مشاور
صفحه 2 از 2 • 1, 2
persianjk :: گفتمان :: گفتگوی آ زاد
صفحه 2 از 2