persianjk
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال

3 مشترك

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Empty نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال

پست من طرف omid1024 20/1/2009, 01:56

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Yahoo!_Messenger_final
جدیدترین نسخه از معروفترین مسنجر دنیا محصول کمپانی Yahoo یعنی Yahoo! Messenger برای دانلود در سرور های یاهو قرار گرفت تا کاربران بازهم به تماشای قدرت این پل ارتباطی و پیام رسان بنشینند و بالاخره انتظار ها پس مدتی نسبتا طولانی به سر رسید و نسخه کامل و جدید این ابزار ارائه گردید .
کمتر کسی پیدا می شود که در دنیای بسیار گسترده و مجازی اینترنت گشت و گذار داشته باشند اما یاهو مسنجر را نشناسند . هرکس برای اولین بار عضوی از یاهو شود و از این پیام رسان استفاده نماید مطمئنا یکی از طرفداران پروپا قرص آن خواهد شد.از امکانات این مسنجر باید اشاره داشت به این که محیط جذاب برای کاربران یکی از دلایلی است که این پیام رسان این قدر محبوب است. اتاق های چت این مسنجر که دیگر جای صحبتی را باقی نمی گذارد چون کشورهای مختلف برای خود اتاقی جدا دارند.شکلک های بسیار زیبا می توانند جواب مناسبی برای طرف مقابل باشند. کاربران می توانند در این پیام رسان اقدام به ارتباطی دو طرفه از چند طریق داشته باشند. ارتباط از طریق تلفن ، تایپ متن که رایج ترین نوع ارتباط است. ارسال فایل ، به اشتراک گذاری تصاویر ، اشتراک گذاری ویدئو ها ، آواتار های زیبا ، به اشتراک گذاری وب کم و همچنین تماشای وب کم دیگران ، دسترسی سریع تر به پست الکترونیکی و ... از مهم ترین قابلیت های این مسنجر بسیار محبوب و معروف به شمار می رود.
در نسخه های جدید که از سوی یاهو ارائه شده است امکاناتی از قبیل سازگاری با دو مسنجر محبوب دیگر یعنی MSN Messenger و Google Talk اضافه گردیده است . چند پوسته جدید و زیبا باعث تغییراتی در این مسنجر شده است . تقویت صدا برای چت به صورت صوتی ، بازی با دوستان در یاهو مسنجر ، رادیو زیبا ، دسترسی آسان تر به وبلاگ 630 درجه یاهو و چندین و چند قابلیت که باید خودتان تجربه کنید.

شكلكهاي اضافه شده به نسخه جديد:
نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Yahooنرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال 66نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال 63و...
امکانات مهم اضافه شده تو این نسخه از یاهو مسنجر یکی امکان به اشتراک گذاری عکسهای موجود در اکانت Flickr شما و دیگری امکان به اشتراک گذاری ویدیو در داخل پنجره چت از سایتهای محبوب به اشتراک گذاری ویدیو . نکته جالبش اینجاست که این ویدیوها رو با استفاده از پلیر خود یاهو مسنجر در داخل همون پنجره پخش می کنه و احتیاج به باز کردن صفحه جداگانه نیست! بگذریم از تغییراتی ظاهری ( البته شاید شما رو که از استفاده از ظاهر تکراری نسخه قبلی خسته شده اید به دانلود این نسخه ترغیب کنه) که شامل 7-8 تا پوسته برای برنامه و 7-8 تا شکلک جدید میشه!

قابليتهاي كليدي نرم افزار Yahoo! Messenger 9.0.0.2112:
- اشتراک گداری ویدیو در داخل پنجره چت از سایتهای محبوب به اشتراک گذاری ویدیو
- نحوه جدید قرار گرفتن Statue ها و امکان استفاده از شکلک ها در قسمت Status
- اسكن خودكار فايلهاي انتقالي با آنتي ويروس قدرتمند نورتون
- نمایش عکس‌های فلیکر را به صورت یک اسلاید شو
- فوروارد تماس به ارئه‌دهندگان خدمات VoIP
- رایج بودن این پیام رسان در دنیای مجازی اینترنت
- پلاگین ها جدید نطیر نمایش دمای هوای منطقه انتخابی ، رادیو و ...
- شکلک های زیبا
- به اشتراک گذاری تصاویر
- به اشتراک گذاری ویدئو ها
- ارسال فایل از طریق مسنجر
- ارتباط از طریق چت صوتی
- ارسال پیام کوتاه به تلفن همراه
- دسترسی آسان تر به پست الکترونیکی
- ایجاد کنفرانس و چت هم زمان میان چندین نفر
- سازگاری با MSN Messenger و Google Talk
- پوست های جدید
- ارسال SMS ‌به تلفن‌های موبایل دوستان
- ارسال و انتقال فايل تا 2 گيگا بايت
- دسترسی آسان تر به وبلاگ 360 درجه
- دیدن وب کم و به اشتراک گذاری وب خود
- قابلیت ذخیره اطلاعات و چت های انجام شده
- نمایش زیباتر Statue ها
- زیباتر شدن گرافیک نرم افزار و Add List ها
- تماس از طریق مسنجر و تلفن
- قابلیت جداسازی Add List ها به صورت دلخواه
- امنیت بالا در ارتباط و ارسال و دریافت فایل ها
- محیط کاربری بسیار جذاب
- سرعت بالا در کانکت شدن
- سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا
- و ...

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Icon_key پسورد فايل زيپ : www.asandownload.com

دانلود با حجم 13.9مگابایت

اين مطلب آخرين بار توسط omid1024 در 20/2/2009, 18:36 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
omid1024
omid1024
.
.

تعداد پستها : 601
آدرس پستي : omid.k1024@Gmail.com

http://deyarebaghi.blogfa.com/

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Empty رد: نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال

پست من طرف NedA 25/1/2009, 15:34

اميد جان دستت درد نكنه
ولي من با اين ياهو جديده دچار مشكل شدم
نمي تونم بازش كنم
sigar
NedA
NedA
admin
admin

تعداد پستها : 2687
آدرس پستي : neda_mi_61@yahoo.com

https://persianjk.forumfa.net

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Empty رد: نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال

پست من طرف omid1024 29/1/2009, 14:38

یعنی چی ؟
دانلود شده نصب هم شده آیدی رو باز نمیکنه یا اشکال دیگه داره
omid1024
omid1024
.
.

پست من طرف NedA 30/1/2009, 02:48

نصب کردم و روز الو استفاده کردم ولی وقتی کامپیوترو خاموش می کنم

دیگه باز نمی شه
NedA
NedA
admin
admin

تعداد پستها : 2687
آدرس پستي : neda_mi_61@yahoo.com

https://persianjk.forumfa.net

پست من طرف omid1024 30/1/2009, 15:51

جدی !!!!!
من خودم نصب کردم مشکلی هم نداره .
نمی دونم مشکلش چیه .
omid1024
omid1024
.
.

پست من طرف omid1024 20/2/2009, 18:38

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Micrjjgif
دانلود نرم افزار بسيار كاربردي yahoo massnger archive decoder براي ذخيره تمامي مكالمات و پيغام هاي رد و بدل شده در ياهو مسنجر ، اين برنامه تمامي چتهاي كاربر را دخيره كرده و نگهداري ميكند تا در صورت نياز در اختيار وي قرار دهد از قابليت هاي بسيار كاربردي اين نرم افزار زماني است كه شما از سرعت پاييني برخوردار باشيد و پيغام هاي آفلاين شما به دليل سرعت پايين از بين ميروند ، اين نرم افزار در اين زمان بلافاصله اطلاعات را ذخيره ميكند و اين اجازه را به شما ميدهد كه آفلاين شده و سپس به مشاهده به اصلاح آف هاي خود بپردازيد ، توصيه ميكنيم اين برنامه كاربردي را دانلود بفرمائيد

دانلود با حجم 408kb

[ پسورد www.mihandownload.com به صورت حروف کوچک وارد کنید ]
omid1024
omid1024
.
.

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Empty دانلود نرم افزار ارسال شكلك هاي مخفي ياهو Yahoo massenger twiker 1.3.1

پست من طرف omid1024 20/2/2009, 18:41

دانلود نرم افزار Yahoo massenger twiker 1.3.1 كه براي ارسال شكللك هاي پنهان ياهو ميباشد ، اين برنامه داراي امكان بسيار جالبي براي نمايش تمامي شكل هاي ياهو و استفاده آنها در ياهو مسنجر و حتي ايميل ها ميباشد ،‌حتي توسط اين برنامه ميتوانيد تنظيمات ياهو را تغيير دهيد و يا شكلك هاي جديد تعريف كنيد

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Yahoii

دانلود با حجم 3.33mb

[ پسورد www.mihandownload.com به صورت حروف کوچک وارد کنید ]
omid1024
omid1024
.
.

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Empty دانلود نرم افزار ذخيره و نمايش ايميل هاي ياهو در كامپيوتر YPOPs! 0.9

پست من طرف omid1024 20/2/2009, 18:47

ypops 0.9.5 يك سرور مجازي pop3 ميباشد كه امكان برقراري ارتباط با سرور ياهو را براي شما مهيا ميسازد ،‌در واقع توسط اين نرم افزار ميتوانيد ايميلهاي ياهو را در كامپيوتر خود بخوانيد و دريافت كنيد و يا به ارسال ايميل بپردازيد اين برنامه پس از نصب به ساير برنامه هاي ارسال و دريافت ايميل از جمله outlook , mozila , netscape, edura امكان ارسال و دريافت ايميل هاي ياهو را ميدهد ، اگر سرعت اينترنتتان كم است و به سختي ايميل هاي ياهو را مشاهده ميكنيد توسط اين برنامه در مدت زمان بسيار كوتاه به مشاهده ايميل هاي خود بپردازيد

نرم افرار وبرنامه ياهو مسنجر 9 فاينال Yoops

دانلود با حجم 1.36mb

پسورد www.mihandownload.com به صورت حروف کوچک وارد کنید ]
omid1024
omid1024
.
.

پست من طرف آفتاب 12/4/2009, 12:55

امید جان سایت دانلود مسنجر باز نمی شه

آفتاب
مدير ارشد
مدير ارشد

تعداد پستها : 2501

پست من طرف omid1024 13/4/2009, 23:54

يه ياهو مسنجر ديگه هم هست مي تونيد از اون استفاده کنيد
omid1024
omid1024
.
.

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة